По-малкият син на Лепа Брена и Боба Живойнович дълго време

...
По-малкият син на Лепа Брена и Боба Живойнович дълго време
Коментари Харесай

Заради наднорменото тегло на сина си Лепа Брена страда много (Вижте как Виктор се стопи – Снимки)

По-малкият наследник на Лепа Брена и Боба Живойнович дълго време се бори с наднорменото тегло.

В допълнение към доста строги диети, Виктор Живойнович не можеше да отслабне дълго време и в един миг тежеше цели 163 кг.

Майка му Лепа Брена сподели един път, че със брачна половинка си Боба постоянно са правили вечери, когато децата са били дребни и че Виктор тогава е бил 163 кг и поради всичко това й е било доста болно.

„ Винаги, когато го погледна, гърлото ми се свива, беше единствено на двадесет години. Страхувах се, че ще получи диабет ”- призна  Брена.

По-малкият наследник на Лепа Брена и Боба Живойнович трябваше да се обърне към специалисти поради тежестта си и наподобява това е най-хубавото решение за него, тъй като в този момент наподобява ужасно.

А точно, той стартира да тренира и промени диетата си, което скоро докара до забележими резултати, само че както сръбският Kurir писа преди време, заради мастните натрупвания по корема, които мъчно се топят, той трябваше да се подложи на липосукция.

Припомняме, че Виктор един път разгласява фотография в Instagram по време на процеса на намаляване, наблягайки резултатите, които е постигнал.

" Не съм определил още какъв брой кг би трябвало да смъква, само че най-вече 10. По-важно ми е да се тонизирам и да приведа мускулите си в добра форма. Получавам похвали, откакто смъкнах 50 кг, само че виждам, че мога да наподобявам още  по-добре ", прям бе  Виктор.

Източник: ubavinaizdravje.mk

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР