По-малкият брат на Крис Рок твърди, че комикът не е

...
По-малкият брат на Крис Рок твърди, че комикът не е
Коментари Харесай

Крис Рок не знаел, че жената на Уил Смит е болна

По-малкият брат на Крис Рок твърди, че комикът не е знаел, че Джейда Смит има плешивост. Това Кени Рок разкри пред Los Angeles Times. Според него 57-годишният комедиант в никакъв случай не би се пошегувал поради косата ѝ по време на церемонията по връчването на Оскарите, в случай че е знаел за заболяването ѝ. " Шегата беше смешна. Знам, че в случай че знаеше, че тя има плешивост, нямаше да се майтапи с нея. Но той не знаеше ", сподели брат му.

При връчването на премията за най-хубав документален филм Крис Рок съпостави брачната половинка на Уил Смит с Деми Мур във кино лентата " Равностойни оръжия ", в който някогашната брачна половинка на Брус Уилис се появява с бръсната глава. Американският артист скочи и излезе на сцената, с цел да удари Крис Рок. Върнал се на мястото си, Уил Смит изригна: " Не казвай името на жена ми... ".

Когато Уил Смит получи премията за най-хубав артист за " Крал Ричард " малко след удара, той не се извини непосредствено на Крис в речта си, въпреки че на идващия ден го направи в изказване: " Шегите за моя сметка са част от работата, само че шегата за положението на Джейда ми пристигна допълнително и реагирах прочувствено ".

50-годишната Джейда Пинкет Смит и преди е разказвала за положението си. Алопецията, която може да бъде остра или хронична, се отнася до сдържан или тежък, краткотраен или непрекъснат косопад, написа БГНЕС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР