По-малкият брат на Димитър Рачков за пореден път доказа, че

...
По-малкият брат на Димитър Рачков за пореден път доказа, че
Коментари Харесай

Рачков: Аз вече нямам брат

По-малкият брат на Димитър Рачков за следващ път потвърди, че е черната овца на семейството. От 6 години издънките на Петър, който е известен в родния Бургас като Пешо Измамата, нямат край. Популярният му брат се чуди по какъв начин да го избавя от лапите на закона. Преди дни бургаският съд го остави за непрекъснато в ареста. „ Ти си позор за семейството ни!”, декларирал след последния му арест Митко. След всяко нарушение на брат си, Рачков плащал гаранциите и тлъстите адвокатски възнаграждения, с цел да го измъкне от пандиза, написа в. Уикенд.

Комикът се срамувал от роднинската си връзка с Петър и му декларирал, че няма да си мръдне повече пръста за него. Досега го правел единствено, с цел да спести паниките на родителите им. Той все таял очаквания, че брат му ще влезе в правия път и само поради майка им Станка правел всичко допустимо, с цел да го избави. След последното влизане на Петър в престъпната хроника, Митко се отрекъл от него и споделил: „ Аз нямам към този момент брат!”.



Докато комикът жъне триумфи и събира всенародната обич, брат му прави издънка след издънка и позори фамилията им. На 21 март 41-годишният роднина на артиста бе задържан край бургаското село Джебелт, откакто опитва да избята от полицейски патрул. При маневрата Петър се блъсна в колата на ченгетата и бе закопчан. При задържането му униформените разкрили 8 топчета амфетамин, които Петър изхвърлил от колата, с която се придвижвал. Братът на Рачков отказал да бъде тестван за опиати, само че тестът му за алкохол посочила, че е изтрезнял. Според показанията на чиновниците на реда, той е бил очевидно несъответстващ, явно под влияние на опиати. Съгласно закона, сходно нарушаване се санкционира със затвор до 3 година Заради тлъстото си престъпно досие Петър може да се озове в пандиза. Братът на комика има една влезнала в действие условна присъда за продажба на опиати. Оказва се, че той е многодетен баща. При разглеждането на мярката му за неотклонение юристът на Петър изискал арестуваният да бъде пуснат с аргумента, че би трябвало да се грижи за четирите си деца. Според юриста нямало заплаха Рачков-брат да се укрие от закона, защото самоличността му била открита. Освен това имал непрекъсната работа и адрес. Районният съд в Средец обаче не се трогнал и пратил Петър зад решетките с непрекъсната мярка „ задържане под стража”, писа още Уикенд.

Според осведомени, неотдавна Петър е избягал от частна клиника за лекуване на наркозависими. Влязъл да се лекува по гледище на Митко и майка си Станка, която била унищожена от изцепките му. От три седмици старата жена била на успокоителни хапчета. Пройдохата Петър заречен да влезе в правия път и да се отърве от пристрастеността си към опиатите. Уви, издържал единствено 3 месеца и избягал.

В Бургас е обществена загадка, че Петър злоупотребява с дрогата и че самичък създава синтетични опиати, които пласира из морския град, с цел да се изхранва. Той е остарял познайник на органите на реда, против него са се водили каузи за търговия и произвеждане на опиати, за разпространение на подправени пари, а шофьорската му брошура от дълго време е отнета. Едно от провиненията, поради които бе задържан, бе за шофиране с подправена брошура.

Заради безобразията на Петър, неговата майка не смеела да излезе от у дома и да огледа съседите си в очите. От три седмици, след последния арест на сина си, баба Станка била на успокоителни. Митко се тормозил, че стресът може да я съсипе и баламосвал родителката си, че и този път на Петър ще му се размине. Единствената разтуха за старата жена били триумфите на другия й наследник със „ Забраненото шоу на Рачков”. Баба Станка даже дойде в София за второто издание на занимателното предаване и го гледа от първия ред на студиото в Горубляне.

Пропадането на Петър почнало през 2007 година, след развода му с първата му жена Димитрина. Дотогава той бил проспериращ предприемач, който се занимавал с продажба на коли втора употреба. Кризата обаче съществено го натиснала и стопила финансите му. Рачков-брат залитнал по хазарта, постоянно се прибирал у дома оцапан с кръв и пребит. Капката на търпението на брачната половинка му преляла, когато схванала, че е профукал фамилното им жилище на комар. Апартаментът в София бил подарък за сватбата им. Задлъжнял и на лихвари. Димитрина не издържала и го напуснала със сина им. Митко покрил гигантските му заеми, а идната изцепка на Петър не закъсняла. Издънката на семейството бе задържан през февруари 2014 година за владение на подправени долари дружно с 20-годишният тогава Виктор Вучев. Ментетата били пласирани най-вече в бургаско казино.

За последно Петър се изправи пред съда преди месеци, когато се размина с условна присъда за разпространение на дрога. Братът на Рачков се призна за отговорен и подписа съглашение с прокуратурата за 1 година и 11 месеца с изпитателен период от 4 години. Той бе заловен няколко месеца по-рано от бургаските криминалисти, които разкриха, че криел дрогата в запалки в дома си в морския град. Освен това Петър Рачков неведнъж е залавян да кара без брошура, за което е глобяван.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР