По-малкия от братя Пулеви - Тервел, гостува в предаването 120

...
По-малкия от братя Пулеви - Тервел, гостува в предаването 120
Коментари Харесай

Тервел: Кубрат има по-добри крака и повече опит от Джошуа

По-малкия от братя Пулеви - Тервел, гостува в предаването " 120 минути " на bTV по-малко от две седмици преди конфликта сред Кубрат и Антъни Джошуа за международните трофеи в тежката категория на профибокса. Там той показа очакванияат си за огромния пердах, както и други любопитни неща за себе си и брат си.

" Очаквам да се удрям скоро, само че този мач на Кубрат малко забави нещата. Така го назовавам, тъй като всички знаят защо става въпрос ", стартира Тервел.

" Кубрат има по-добри крайници, както и повече опит... Той е доста постоянен душевен ", разяснява Тервел, който има вяра, че на 28 октомври брат му може да стъпи на международния връх в бокса.

" Като бяхме дребни татко ни не спираше да повтаря на всички хора, който срещаше, че това са бъдещите първенци. Ние сме се изумявали по какъв начин е толкоз убеден. "

" За татко ми умерено може да се напише една книга. Много неща помня. Той си ми е и нравствен лидер и родител. Всичко. Образно казано ме е хванал за ръката и ме е повел във всичко ", показа Тервел.

" Трудни моменти постоянно има. Реално те демонстрират какво представляваш. Не мисля, че чак дотам, че да се чудя дали боксът е за мен. Било ми е забавно. От дете станах боксьор - от втори-трети клас. Ходех по надпревари и си бях безусловно стимулиран. "

На въпроса по какъв начин се вижда след две години, изненадващо отговори: " Като правист, квалифициран... и жив и здрав ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР