По македонския въпрос е важно да направим правилните работни групи.

...
По македонския въпрос е важно да направим правилните работни групи.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма да има проблем с коалиционните партньори по въпроса с РС Македония

По македонския въпрос е значимо да създадем верните работни групи. Това са хора от бизнеса, културата, инфраструктурата. Със сигурност би трябвало да има и историци. Това съобщи водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков.

„ Не би трябвало да свалим целия проблем с добросъседството с районен съд Македония и по какъв начин те да са признати в Европейския съюз единствено въз основата на един аршин – историята “, твърди той. Според Петков имаме толкоз доста да спечелим. „ Ако не излезем с тимовете, които знаят и плюсовете, и проблематичните точки, няма по какъв начин да стигнем до извънредно решение “, сподели той. Петков също по този начин счита, че няма да има проблем с съдружните сътрудници по въпроса с районен съд Македония.
Македонският щемпел с огромни очаквания: Кирил Петков ще има нов метод към районен съд Македония
Всички македонски медии оповестяват в детайли за вчерашните предварителни парламентарни избори у нас и за първия тур от президентския избор, прочие..

Според него най-лошият вид би било тематиката Македония да се употребява за политически лозунги и цели. „ Нищо в този живот не става с лозунги, става с работа. Тази работа изисква хора, изисква тим “, добави той.

По отношение на изказванията, че страната е подложена на голям напън от страна на Съединени американски щати по този въпрос Кирил Петков отговори: Няма човек на тази планета, който да ни вдигне телефона и да ни каже направете това, тъй като ви споделих. Единственият метод някой да ни накара да създадем нещо е да ни убеди, че това е най-правилното за България. По различен метод ние не можем да бъдем повлияни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР