По-мъжко е не да удариш жената, а по-мъжко е да

...
По-мъжко е не да удариш жената, а по-мъжко е да
Коментари Харесай

Иво Танев: Ако човекът до вас е агресирал веднъж, не очаквайте да се промени. Бягайте далеч от него

" По-мъжко е не да удариш дамата, а по-мъжко е да се въздържиш, да стиснеш зъби. Да я хванеш за ръка и да се разберете по доста други способи. Ако вие двамата сте един за различен ".

Това съобщи във връзка на домашното принуждение телевизионният водещ Иво Танев.

" Само желая да кажа на дамите: Недейте да се надявате, че този човек, който един път е агресирал и е протегнал ръка и се държи унищожително към вас, надменно, той ще се промени. Не, не се трансформира. Бягайте още през цялото време в случай че срещнете подобен вид експанзия. Дали физическа, дали психическа. Времето, в което живеем, несигурното време, напрежението безработицата, даже климатичните промени имат отношение към домашното принуждение. Климатичните промени се отразяват на доста браншове. От там се губи работа, от там безработицата се отразява ужасно доста в едно семейство на домашното принуждение. Това е плетеница от съставни елементи - обществени, културни и самостоятелни съставни елементи, които вършат предпоставки за домашно принуждение ", сподели Танев в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Случаят с този човек Орлин Владимиров, който е умъртвил брачната половинка си - той е бил подобен, той се е крил години наред. Убеден съм в това. Както той е видял образец от татко му, който му е оказал помощ и го е посъветвал. Тук нещата са тлели доста години наред и той не е станал подобен в този момент сега. Той се е прикривал. Това са прикрити хора - нарциси, болно ревностни хора. Забележете ли в колегата си индикациите, бягайте надалеч ", уточни още той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР