По магистралите ще се изграждат точки за техническо обслужване на

...
По магистралите ще се изграждат точки за техническо обслужване на
Коментари Харесай

Изграждат точки за техническо обслужване на кемпери по магистралите

По автомагистралите ще се построяват точки за техническо обслужване на кемпери . Така ще се подтиква къмпинг туризма у нас .

Това гласоподаваха на второ четене депутатите в Законопроект за изменение и допълнение на Закона за пътищата. С обособени текстове от законопроекта се вкарват условията и пълномощията, на които би трябвало да дава отговор лицето (нотифициращ орган), по осъществяване на процедура за оценяване на сходството по отношение на спецификациите, годността за прилагане на съставните детайли на оперативната съгласуемост. Разписан е и редът за издаване на позволение на нофициращия орган от ръководителя на управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура ".

Въвежда се понятието " Европейската услуга за електронно пътно таксуване " (ЕУЕПТ), което заменя досегашното разбиране " Европейската услуга за електронно събиране на такса за изминато разстояние " (ЕУЕСТ). Услугата е спомагателна във връзка с националната услуга за електронно пътно таксуване.

Хармонизират се условията по отношение на доставчиците на европейската услуга за електронно пътно таксуване, които следва да си сътрудничат в цялостна степен със структурите, събиращи пътна такса, при напъните им за правоприлагане, с цел да се увеличи общата успеваемост на електронните системи за пътно таксуване, както и правата и отговорностите на доставчиците.
 Все още няма ясни правила за дивото къмпингуване
Все още няма ясни правила за дивото къмпингуване

Това припомниха от Регионална инспекция за опазване на околната среда - Бургас
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР