По-лошо е да имаме задкулисие като партньор, отколкото да нямаме

...
По-лошо е да имаме задкулисие като партньор, отколкото да нямаме
Коментари Харесай

Кирил Петков: Най-големият ми страх би бил експертно правителство на ДПС, ГЕРБ и „Възраждане”


" По-лошо е да имаме задкулисие като сътрудник, в сравнение с да нямаме коалиция. Това разяснява в „ Здравей, България ” съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ”.

Той регистрира - една от най-големите неточности е, че са се съгласили да имат съдружен сътрудник, който е бил „ Троянски кон ”. „ 70% от силата ни отиваше да опазим държавните средства освен от задкулисието, само че и от желанието на Има Такъв Народ да дава пари по остарелия метод ”, посочи той.

„ Имаме доста огромен късмет да сме първа политическа мощ. Нашите вътрешни изследвания демонстрират, че това е с голям късмет. Има огромна възможност да сме първа политическа мощ и възможност да сме 121, плюс депутатите на трите партии ”, добави той.

На този стадий Петков уточни, че не вижда условия, по които от Политическа партия да си партнират с. „ Ние желаеме да създадем действителна правосъдна промяна, действително правораздаване ”, е неговото мнение.

И добави: „ В този си формат, с това си водачество, което има действителна заплаха при работеща правосъдна система или КПКОНПИ, да влязе в пандиза, няма по какъв начин да са наши съдружни сътрудници, толкоз е просто ”.

Съпредседателят на „ Продължаваме Промяната ” счита, че от мъчно биха влезнали в пряк спор. Той уточни, че канят водача на партията Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на действителен спор, тъй като хората имали право да знаят какво мислят водачите.

„ Лидерите би трябвало да застават зад политиките си. Не ни е боязън, не разчитаме единствено на пиар тактики. Заставаме с лицето си за значимите политики на България ”, акцентира Петков.

„ Съдът не споделя, че Борисов е почтен. Казва, че факторът „ необходимост ” не е бил там. Това е огромна разлика. С една работеща прокуратура Борисов би трябвало да е в риска да е отговорен ”, разяснява той ареста на водача на.

" Ние управлявахме в условия на война в множеството месеци и това, което видяхме в ръководството си с е че имаме доста допирни точки, по които се сливане и най-много по тематиката за социланите политики. Другото е за антикорупционната комисия. За първи път и трите партии имахме консенсус по тази тематика ", сподели още той.

" В тези седем месеца видях, че когато двете страни имат водещи цели, работата върви. Разбира се идеологичеаските разлики са огромни, само че това е обикновено " - това съобщи той по повод  възгледите на и тези на Политическа партия във връзка с разнообразни тематики ".

" Никой няма право на база чиста идеология да не образува кабинет ", безапелационен е той.

И още веднъж добави, че това, което оферират от " " е най-хубавото, което могат да дадат от себе си, с цел да има една нова, просперираща България. Ние влязохме в политиката с идея, а не да бъдем просто политици и това е главната разлика сред нас и останалите. Стоим с лицето си пред всички, няма сараи, няма кой да се обажда и да спуска нареждания отнякъде- това е новият модел, към който се стремим. 30 години на прехода се вършиха дребни сметки, буксувахме на едно място и с цел да свърши този преход би трябвало да работим и да променяме. Ние не се договорихме с нито един от подмолните играчи-нито с, нито с.

" Финансовата ни политика качи пенсиите, направихме безвъзмездни детските градини. И с нашето ръководство считам, че ще има пари за всичко и хората ще бъдат предпазени ", приключи той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР