По-лесно е да се правим, че е самоубийство и че

...
По-лесно е да се правим, че е самоубийство и че
Коментари Харесай

Топкриминалистът Ботьо Ботев с горещ анализ на загадъчната смърт на шефа на КАТ Казанлък!

" По-лесно е да се вършим, че е самоубийство и че няма закононарушение. Аз не желая да кажа, че сътрудниците подхождат по този метод. Далеч съм от тази мисъл. ". Това съобщи в ефира на Нова тв топкриминалистът Ботьо Ботев, представен от Блиц. 

" Сложно е на този стадий да се реши от позиция на информацията, която има. Явно, че нещата не са в ред от позиция на самата конюнктура и оценката на тази конюнктура.

Много версии и констатация могат да се създадат. Ако приемем тезата, че се касае до психична рецесия във въпросния сътрудник, кой и по какъв начин би могъл да оцени какви ще бъдат неговите дейности, когато е взел сходно решение? ", добави Ботев.

" Това е една комплицирана психична категория, когато човек е стигнал до сходни съждения и дейности. Има доста неща, които би трябвало да се изяснят. Например не всеки път това, което е открито - в тази ситуация револверът в ръката. Има сходни обстановки, в които може да се инсценира самоубийство. 

Бих сложил като въпрос за какво се подценява, че сега тече инспекция във връзка с вътрешен надзор и корупционни дейности в районното ръководство. 

Аз бих споделил, че ще е прекомерно рано да се вършат каквито и да е заключения. В тази обстановка обаче нещата вървят към едно самоубийство ", изясни още криминалистът.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР