По-корумпирано от правителство от това аз не съм виждал. Това

...
По-корумпирано от правителство от това аз не съм виждал. Това
Коментари Харесай

Делян Добрев, ГЕРБ: По-корумпирано правителство от това аз не съм виждал

По-корумпирано от държавно управление от това аз не съм виждал. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.
По думите му идната седмица ще стане ясно дали ще има предварителни избори.
„ Струва ми се, че няма болшинство. Колегите всеки ден афишират, че им трябват 12 депутати и надали не се пробват да ги напазаруват тези депутати – дали с пари, дали с обещания, няма никакво значение, това е извършване на покупки на депутати. Аз си мислех през днешния ден – това е най-голямото закононарушение, което може да се случи в една парламентарна република – да пазаруваш депутати. Ти си пазаруваш парламент. ГЕРБ в никакъв случай не е изпадал в такава обстановка да не му стигат депутатите “, сподели Добрев.
Той напомни, че в годините е имало депутати, които са си напускали групите.
„ Когато си изоставен депутатите групите, стават самостоятелни депутати. На нас тези депутати не са ни трябвали и ние не сме се опитвали да ги купуваме, допустимо е да сме им помагали да си получават дотацията през нашата партия. Къде е разликата – на нас не са ни трябвали, ние не сме ги пазарували, това е била тяхната свободна воля, а в този момент какво се случва – пазарят едни 12 депутата, с цел да могат да продължат некадърното си ръководство, неспособно и корумпирано ръководство “, добави Делян Добрев.

„ Директорът на МЕТ го сложиха шеф на държавното сдружение и още на идващия ден той стартира да търгува със личната си компания. Купува за държавното сдружение за 102 евро газ и го продава назад на МЕТ, на неговата си компания, на 82 евро. Това какво е? Купува скъпо, т.е. страната, ние, потребителите плащаме скъпо този газ, и той след това го продава назад на неговата си компания на ниска цена “, уточни депутатът от ГЕРБ.

Той означи, че единствено за месец май разликата в цените сред медиаторите и контракта, който са имали и който не се извършва, е 100 милиона. Добрев добави, че към този момент са алармирали прокуратурата по случая.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР