По Конституция президентът трябва да олицетворява единството на нацията, а

...
По Конституция президентът трябва да олицетворява единството на нацията, а
Коментари Харесай

Ненчев: Съмнителни движения и олигарси участват в провъзгласения от Румен Радев съюз антимафия

По Конституция президентът би трябвало да въплъщава единството на нацията, а смисълът на служебния кабинет е да се сътвори спокойна и политически неутрална среда за осъществяване на избори и гарантиране на честността им. В случай, че Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на поеме цялата власт, не може да се подсигурява нито едното, нито другото. Това счита някогашният боен министър Николай Ненчев  Николай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 година Юрист. Магистър по право и политически науки., който от дълго време подлага на критика президента за неговите дейности.

Този път коментарът на Ненчев е по отношение на настояването за оставка на кабинета "Борисов " и предлагането за ново служебно правителсво, формирано от президента.

Синдикати и работодатели с апел за непоклатимост и прекъсване на напрежението

Убедени сме, че той ще употребява институцията, наречена „ длъжностен кабинет “, в своя изгода и като оръжие против политическите му съперници, счита той.

За първи път в нейната история в България настоящ държавен глава афишира, че има подготвеност да сътвори политически план. В този смисъл е естествено да се допусна, че едно служебно държавно управление, назначено от президента, ще работи в интерес на към този момент публично провъзгласения от него съюз „ Антимафия “, в който вземат участие съответни партии, съмнителни придвижвания и олигарси ", безапелационен е Ненчев.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР