По конституционните въпроси говорихме, каза депутатът от ДПС Делян Пеевски

...
По конституционните въпроси говорихме, каза депутатът от ДПС Делян Пеевски
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Продължават разговорите за конституционната реформа в парламента

По конституционните въпроси говорихме, сподели депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание на излизане от среща със съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков, на която е участвал и заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев, съобщи Българска телеграфна агенция.

Нали това беше смисълът, че през вчерашния ден ги подкрепихме, добави Пеевски ,

визирайки поддръжката на двама депутати от Движението за кабинета „ Денков-Габриел “.

Делян Пеевски сподели, че диалогът през днешния ден е бил по същите тематики, по които са се срещали и в петък, и удостовери, че е за конституционната промяна.

Той напомни, че планът на Движение за права и свободи за промени в Конституцията е бил раздаден на всички преди година и половина. Пеевски удостовери, че го разискват сега. И те имат план, който чакаме да ни изпратят, добави още той след срещата. От всички тези планове ще създадем един, който дружно ще внесем, заяви той. 

Относно импортираното през вчерашния ден проекторешение да бъде определен за член на парламентарната

Комисия по конституционни въпроси, Делян Пеевски сподели, че най-нормалната процедура е една партия да реши кого да излъчи в тази комисия. Ние имаме две бройки, решили сме едната да я променим с мен, добави той. 

Междувременно Народното събрание стартира разглеждането

на проекторешението за смяна в състава на Комисията по конституционни въпроси, импортирано от ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР