По Коледа всички пътища водят към дома, а нашият общ

...
По Коледа всички пътища водят към дома, а нашият общ
Коментари Харесай

Бургазлии пленяват с коледен дух, конкурсът Да украсим Бургас продължава до 22 декември

По Коледа всички пътища водят към дома, а нашият общ дом – Бургас, блестна с приказна декорация. Светещи алеи от живи елхи, купол от звезди, който посреща минувачите по основните улици, празнична музика и обичаната елха, която събира дребни и огромни, са единствено част от празничното въодушевление в града.

До най-чаканите празници в годината остават броени дни. Изпратете ни фотография или видео и на вашата коледна декорация на имейл: [email protected], до 22 декември /сряда/. Допълнете име, адрес и телефон за връзка.

Нека бъдем дружно в изработката, организацията и основаването на празничния дух. Нека сътворяваме усмивки и положително въодушевление в нас и към нас.

Десетки бургазлии се включиха в 15-то издание на състезанието " Да украсим Бургас ". Първият ни участник е от комплекс " Меден рудник ", а запалването на светлините се е трансформирало в същински празник за фамилията.

В състезанието " Да украсим Бургас " могат да вземат участие блокове, институции, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти, просветителни заведения и други

" Нека озарим Бургас със светлина и вяра! " е мотото на новото издание на обичайния конкурс.

И тази година премиите за участниците са обезпечени от Общинско дружество " Морски знаци " - ръчно направени сувенири.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР