По Коледа любимите ни хора винаги знаят как да ни

...
По Коледа любимите ни хора винаги знаят как да ни
Коментари Харесай

Какво да правим с нежеланите подаръци

По Коледа обичаните ни хора постоянно знаят по какъв начин да ни зарадват. Колко по-близки са ни, толкоз по-подходящ е подаръка за нас.

Често обаче се случва да получиш няколко идентични неща или пък да се сдобиеш с предмет, който не ти е изключително нужен.

Ето няколко съвета за това какво да направиш с тези дарове, без да обидиш обичаните си хора.

Замени го. В множеството огромни магазини се предлага опция да замениш даден предмет с различен, изключително в случай че си харесаш някоя по-скъпа движимост. Трябва единствено да знаеш от къде е и да се сдобиеш с касовата записка. Ако не е твоя размер или има различен проблем с подаръка, постоянно можеш да опиташ.

Оползотвори го. Дори и да не е нещо в твоя жанр, няма нищо неприятно в това да се опиташ да го използваш. Това се отнася както за цвят на дреха, който по принцип не носиш, по този начин и за по-специфичните типове козметика.

Преподари го, само че не прекалявай с това. Препораряването на подаръците е изключително неприятно и е хубаво да го правиш, единствено в случай че е неизбежно. Всеки подарък, който получаваме, даже и да не ни харесва изключително, носи заряд и позитивни страсти, с които е избиран.

Направи си рафт с тези дарове. Отдели място някъде на секцията, където да подредиш всички ненужни неща, които получаваш. Нямаш визия какъв брой красиво ще седят на рафта сбирка от разнообразни сувенирчета и дребни човечета. Всички сме получавали такива, само че когато ги подредиш на едно място, сигурно ще внесеш прохлада и позитивни страсти в стаята си.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР