По Коледа хората стават по-добри, а други още по-зли. Това

...
По Коледа хората стават по-добри, а други още по-зли. Това
Коментари Харесай

Кървава Коледа: Най-бруталните убийства на светлия празник

По Коледа хората стават по-добри, а други още по-зли. Това с цялостна мощ потвърждават героите на идващите същински истории. Вижте осем от най-бруталните убийства, окървавили святата нощ на Коледа.

Убийство поради чифт маратонки и календар 

„ Убих го, тъй като не хареса задоволително коледния си подарък “, това е признанието, което 37-годишната Мелиса Йънг прави пред полицията, когато е задържана за бруталното ликвидиране на съседа си Алън Уилямсън. Престъплението се разиграва на Коледа през 2013 година Мелиса побеснява, откакто Алън не оценил задоволително нейния жест. Тя му поднесла чифт унисекс маратонки и копие от неприличния календар на вестник The Sun за 2014 година, а съседът й не се зарадвал задоволително. Мелиса се признава за отговорна и е наказана на 20 години затвор.

Най-лошият коледен подарък 

Състрадателната 67-годишна Мишел О'Дауд приютила своята бездомна другарка Пати Уайт, с цел да има покрив над главата си по време на коледните празници. Гостенката, обаче имала прикрит претекст. Тя планувала да ограби своята стопанка. Нещо, обаче извънредно се объркало. На идващия ден братът близнак на Мишел Фил отишъл в дома й, откакто тя не се появила на работа. Притеснен, той решил да ревизира дали сестра му е добре. Влизайки в дома й, разкрил най-лошия коледен подарък. Под елхата, посред всички дарове, той видял двата стърчащи крайници на сестра си. Полицията бързо разкрила килърката и тя била осъдена с 45-годишна присъда.

Коледен „ Убий Бил “

През 2013 година в Австралия Уилям „ Бил “ Стивънсън взема решение да прекара коледните празници в неприятна компания. Той бил дружно със своите наркозависими другари Даниел Кер и Дарън Луис. Изведнъж Бил бил подгонен от своите приятели в храсталаците, където те почнали да го бият по главата с огромен камък. След това Кер почнал да мушка неведнъж Бил, до като се кикотел, повтаряйки „ Убий Бил “. След стореното двамата убийци отмъкнали колата на жертвата и се прибрали вкъщи. За благополучие напълно скоро те били разкрити, хванати и осъдени сурово.

Медиите объркват килъра

Джоана Йейтс изчезва седмица преди Коледа през 2010 година. Случаят бързо попада в локалните вести в Бристол. Скоро издирването е разширено и става национално. На връх Коледа тялото ѝ е намерено в снега, на три благи от вкъщи ѝ. През това време медиите стартират още по-шумно да отразяват случая. Таблоидите показват като обвинен за убийството ексцентричния наемодател на Джоана, Кристофър Джефрис. Оказва се, че той няма нищо общо с закононарушението и съумява да осъди медиите. Извършителят на убийството се оказва холандският комшия на госпожа Йейтс - Винсент Табак. Той е задържан, упрекнат и наказан за закононарушението, написа Сrimeandinvestigation.

Дядо Коледа става всеобщ палач

На Бъдни вечер през 2004 година в дребния град Ковина, край Ел Ей, е проведено празненство. 25 фамилии се събират в една от къщите, с цел да отбележат празника. Около 23:30 часа на вратата се почуква. Осемгодишното момиче, което отваря вратата с изненада открива, че на прага на къщата стои не какъв да е, а самият Дядо Коледа. Това обаче напълно не било истина. Предрешен като положителния дъртак, в къщата идва Брус Джефри Пардо - някогашен брачен партньор на една от дамите, присъстващи на купона. Щом прекрачва прага, той стартира да стреля безсистемно против всички, които му се изпречат пред погледа. Накрая отмъстителния мъж възпламенява къщата. Девет души умират, а трима са тежко ранени. Самият Брус Пардо се самоубива.

Най-кървавата Коледа в Арканзас

Малко преди Коледа през 1987 година Роналд Джийн Симънс взема решение да убие всичките членове на фамилията си. Сутринта на 22 декември той първо ликвидира брачната половинка си Ребека и най-големия си наследник Джийн. Следващата му жертва е 3-годишната му внучка Барбара. Симънс изхвърля телата им в помийната яма на дома им. След като другите му деца се връщат от учебно заведение, бащата им споделя, че има подарък за тях. Той привиква при себе си един по един Еди, Мариан, Беки и Лорета и ги убива. Около обяд на 26 декември останалите членове на фамилията му идват в окървавения дом, откакто Симънс ги кани за празниците. Така той убива още седем души. Същата вечер мъжът отива в локалния бар, преди още веднъж да се върне вкъщи, където прекарва остатъка от вечерта и идващия ден, пиейки бира и гледайки телевизия. Симънс изобощо не стопира до тук. На 28 декември влиза в адвокатска адвокатска фирма в Ръселвил, Арканзас и прострелва рецепционистка, по която е пристрастен, само че тя не отвръща на възприятията му. След това мъжът нахлува в офис на петролна компания и прострелва двамата ръководители. Роналд отива с колата си до разбъркан магазин и предходното си работно място, където стреля по още двама чиновници на транспортна компания. Накрая Роналд просто сяда и стартира да чака полицията да го арестува. Масовото ликвидиране раздрусва щата. На 25 юни 1990 година тогавашният губернатор на Арканзас Бил Клинтън подписва заповед за екзекуция на Симънс и той е погубен със смъртоносна инжекция, пише Murderpedia.

Последната фамилна фотография

Фермерът от Северна Каролина Чарлз Дейвис Лоусън взема решение да направи професионална фотография на цялото си семейство. Кани брачната половинка си Фани и седемте им деца да облекат най-хубавите си облекла в коледната заран на 1929 година. Нагласени, всички отиват в града. След като е сниман техния фамилен портрет, те се прибират вкъщи. Щом прекрачват прага на къщата, Чарлз изцяло откача и стартира да стреля против тях. Убива жена си и шест от седемте си деца. Единственият пощаден е 16-годишният Артър. Той е най-големият наследник на фамилията, оцелява, защото е изпратен да свърши задача преди всеобщото ликвидиране.

130 пострадвания по Коледа

Кристи Баму е единствено на 15 години, когато го застига ужасна гибел. Момчето е измъчвано четири дни и удавено във вана от личната си сестра Магали и нейния перверзен другар Ерик Бикуби. Гнусното закононарушение е осъществено на Коледа през 2010 година. След като полицията открива натрупа на момчето в жилището на двойката в Ню хем, Лондон, по тялото са преброени повече от 130 обособени пострадвания. Сестрата на момчето й приятелят й споделят пред проверяващите, че са го умъртвили, тъй като вярвали, че е обаян. Ерик е наказан на 30 години затвор, до момента в който Магали получава 25 година решетки за ужасяващото ликвидиране.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР