По книжарниците излезе – последна част от трилогията на Елин

...
По книжарниците излезе – последна част от трилогията на Елин
Коментари Харесай

Време за четене: „Беди в рая“ ни кани в ада на най-богатите

По книжарниците излезе – последна част от трилогията на Елин Хилдебранд , която стартира със и продължи с. Нетипичното, само че вълнуващо комбиниране сред романс и престъпна история трансформират книгите на Елин Хилдебранд в незабавен шлагер измежду българските читатели.

Тропическата Коледа може да е фантазия за милиони хора по света, само че на остров Сейнт Джон преплетените ориси и старите секрети не простят никому.

Минали са няколко месеца, откогато Айрийн Стийл губи брачна половинка си в нелепа злополука с хеликоптер . Ръс умира на хиляди километри от вкъщи си, на остров, където не би трябвало да бъде, в компанията на младо момиче, негова държанка.

И като че ли болката от загубата и лъжите на Ръс не е задоволителна, когато Айрийн идва на острова, тя бързо схваща, че брачният партньор ѝ е водел лицемерен живот, за който даже не е подозирала . От първокласно имение през препълнена банкова сметка – тайните нямат край.

Слуховете на острова нямат желание да затихнат. Защо Ръс и любовницата му са се качили на хеликоптер, в случай че е имало гръмотевични стихии? Но в действителност... гръмотевичните стихии са били от другата страна на острова, надалеч от траекторията не хеликоптера. Дали е ставало дума за щета?

ФБР сигурно не мислят станалото просто за трагичен случай. А когато нахлуват във вилата, оставена от Ръс, и осведомят Айрийн, че я конфискуват поради пране на пари и мръсни покупко-продажби, нещата излизат отвън надзор – тя безусловно остава без покрив над главата си поради тайните на брачна половинка си.

Някой е имал интерес от гибелта му. В сигурност ли е Айрийн? Кога ще може да продължи с живота си? И какво ще донесе заформящият се на хоризонта тропически вихър – истината... или краят?

Дори раят си има своите беди.

Автор на над 25 романа, Елин Хилдебранд (,,, ) се прочува с неповторимия си жанр, бленда сред типичен романс и престъпна конспирация. Под блестящата фасада на богаташкия живот се крият мрачни пристрастености и секрети, за които хора са подготвени да убиват.

 книга Ciela Издателство Ciela
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР