По килватера на времето“ е проектното заглавие на нова документална

...
По килватера на времето“ е проектното заглавие на нова документална
Коментари Харесай

Снимат във Варна документалната продукция По килватера на времето

" По килватера на времето “ е плановото заглавие на нова документална продукция, която ще наблюдава 100-годишната история на Военноморски музей – Варна. По нея, под зоркия взор на екип на MU-VI.tv (единствената университетска телевизия, която е с лиценз от СЕМ), работят младите кореспонденти от " НахОДКи “. Те са ученици на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, и ЧСУ " Аз съм българче “.

Снимките започнаха с анкета измежду варненци и гостите на морската столица и ще продължат в края на идната седмица, когато пред обективите и микрофоните на репортерите ще застанат известни персони, свързани с историята на Военноморски музей – Варна и морето. В продукцията ще бъдат показани също извънредно забавни архивни фрагменти от фондовете на музея, свързани с неговото разкриване, най-голямата морска победа на България, както и първото българско околосветско корабоплаване с яхта.

Продукцията би трябвало да бъде приключена доникъде на месеца, след което ще вземе присъединяване в редица училищен журналистически състезания и юношески медийни фестивали у нас и в чужбина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР