По-късно днес Григор Димитров започва участието си на Мастърса в

...
По-късно днес Григор Димитров започва участието си на Мастърса в
Коментари Харесай

NFL, пази се! Идва Григор Димитров

По-късно през днешния ден Григор Димитров стартира присъединяване си на Мастърса в Маями. В дуел от втория кръг той ще се изправи против Камерън Нори. Преди да излезе на корта обаче, първата ни ракета загря с американски футбол.

Официалният профил на ATP в " Инстаграм " показа видео, на което 29-годишният българин хвърля сполучлив дълъг пас. Клипът е съпроводен от надписа: " NFL, бъди подготвен ".
View this post on Instagram

Димитров и Нори не са се сблъсквали до момента на равнище АТР. Съперникът на най-хубавия ни тенисист завоюва 9 от 15-е си мача от началото на сезона. Той започва 2021 година с класиране на полуфинал в Делрей Бийч, Съединени американски щати (АТР 250). През предходната седмица втората ракета на Англия стигна и до четвъртфиналите на шампионата в Акапулко, Мексико (АТР 500).
Снимка: Reuters
В същата фаза на конкуренцията отпадна и Димитров. Преди това Григор влезе във финалната осмица на Australian Open, където в профил поредно Марин Чилич, Пабло Кареньо Буста и Доминик Тийм, преди да загуби в маратонски дуел със сензацията Аслан Карацев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР