По какви „симптоми“ може да определите, че телефонът ви се

...
По какви „симптоми“ може да определите, че телефонът ви се
Коментари Харесай

ПЕТ сигурни признаци, че телефонът ви се подслушва

По какви „ признаци “ може да определите, че телефонът ви се подслушва? Има няколко косвени признака, които въпреки и да не дават безспорна гаранция, че диалозите ви стават притежание и на други, въпреки всичко могат да служат като подсказка, че това в действителност се случва.

Ето на какво би трябвало да обърнете внимание, в случай че се съмнявате, че ви подслушват:

1. Когато телефонът остава с топла или гореща батерия, макар че се намира неподвижен или e блокиран – това приказва за фонова работа на някоя от програмите;

2. Смартфонът прекомерно бързо се разрежда. Внезапното рухване на батерията е обвързвано с в допълнение натоварване на апаратните запаси, които изисква всяка вирусна програма;

3. Зареждането на телефона и неговото цялостно включване или изключване изисква повече време от нормалното.

4. Примигване на подсветката на екрана при включване и изключване на устройството – това може да е симптом за съществуване на шпионска стратегия, а също по този начин и за нередовност.

5. Всякакви необикновени звукове по време на диалог – най-често има пулсиращ звук, той е очевиден симптом за съществуването на подслушване, само че не всеки път се демонстрира. Тъй като доста от горепосочените признаци са неспецифични, те не могат поединично да бъдат безапелационен знак, че сте подслушвани. Гледайте на тях сложно. Ако помните, че сте оставили телефона си за известно време на човек, който подозирате, че би желал да ви подслушва, предлагаме да извършите инспекция на устройството.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР