По желание на клиент от Люксенбирг германската компания Delta 4x4,

...
По желание на клиент от Люксенбирг германската компания Delta 4x4,
Коментари Харесай

Ето го най-луксозния истински офроуд всъдеход

По предпочитание на клиент от Люксенбирг немската компания Delta 4x4, занимаваща се с модифициране на офроуд коли, сподели един свръхинтересен Rolls-Royce Cullinan, който след намесата на тунинг студиото е трансформиран в първокласен офроуд автомобил.

Изключително първокласното и скъпо транспортно средство на Rolls-Royce няма потребност от доста показване. Сигурно няма да намерите нищо по-луксозно на пазара. Но какво ще стане, в случай че желаете да отидете с Cullinan на експедиционно пътешестване, да вземем за пример? В подобен случай немската компания Delta 4x4 предлага решение.

Модифицираният Cullinan разполага с повишен луфт, който в композиция с нови, до 33-цолови гуми, е " пораснал " с цели 15 сантиметра. Заради по-големите гуми се наложи аваптация на калниците на колелата, които са напълно нови и придават неповторим тип на автомобила.
`Ето

Модификациите обаче не свършват с височината и клиренсът на колата, а тъкмо противоположното. На покрива ще намерите багажник, модифициран за превозване на кутии, разнообразни консумативи или даже палатка, в която екипажът може да спи. Предната маска е предпазена от специфична рамка с спомагателни фарове.

Освен всичко друго, има и смукателен шнорхел в оборудването, служител за прегазване в по-дълбоки води. Разбира се, тази неповторима трансформация не е евтина. Всички доработки възлизат на сумата от почти 150 000 евро, към които би трябвало да се добави цената на автомобила.

Любопитно е и, че производството няма да бъде лимитирано до това съответно копие, тъй че в случай че имате Cullinan вкъщи и харесвате този жанр, германците с наслада ще го модифицират за вас, естествено против скромната сума от 150 000 евро.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР