По-жалък мъж от Благой Георгиев трудно може да се намери.

...
По-жалък мъж от Благой Георгиев трудно може да се намери.
Коментари Харесай

Не мъж, а алчно мекотело! Благо Джизъса: Няма да се разведа.

По-жалък мъж от Благой Георгиев мъчно може да се откри. Съпругата му Полина му би шута и подаде молба за бракоразвод, само че не по взаимно единодушие, а по исков път.

Джизъса не желал да се развежда с  Поли, не и без никакви финансови дивиденти. Той се надявал да докопа някой апартамент на фамилията на жена си.

Не е загадка, че родителите на Полина са доста богати, а Благо няма къде да живее. След раздялата им той се върна да живее с майка си и татко си, което за над 40-годишен мъж е върхът на унижението.

Благой Георгиев няма лично жилище. Винаги е живял при своите възлюбени. Така бше в Русия с Емер, по този начин беше със Златка Райкова, по този начин беше и при Поли.

Когато се отнася за пари, Джизъса въобще не бил добрякът, на какъвто се прави по малкия екран. Цепел стотинката на две и единствено се чудел по какъв начин да заграби повече и повече. Неслучайно се съгласи да влезе в „ Сървайвър ” против 300 хиляди лева

От предаването Благо си потегли с 450 бона по-богат. Публична загадка е, че към този момент си е купил жилище в София, само че той бил толкоз лаком, че в случай че може да заграби нещо от жена си, ще го направи.

Джизъса е подигравка на мъж. Цели 20 години печелеше големи пари като футболист, само че изхарчи всичко за дами и купони, както и за несполучливи бизнеси. Затова в този момент се устоя с риалити формати.

Благо даже може да стигне дъното и да изиска пари на Поли, с цел да й даде бракоразвод и да не се разкарват по съдилищата.

Инфо: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР