По изследвани предмети в колата на Георги Семерджиев не е

...
По изследвани предмети в колата на Георги Семерджиев не е
Коментари Харесай

Няма ДНК на Георги Семерджиев по изследвани предмети в колата му, която прегази две млади жени

По изследвани предмети в колата на Георги Семерджиев не е намерено негово ДНК. Това стана ясно на съвещание на Апелативния съд по делото за жестоката злополука на столичния бул. „ Черни връх “, при която бяха убити две девойки. ДНК няма и въздушната възглавница на автомобила. Днес беше призната ДНК експертиза в отсъствието на вещото лице, което я е изготвило, написа Българска национална телевизия.

По време на съвещанието беше разпитана една от двете дами, за които се твърди, че е тествала колата на Семерджиев във съдбовната нощ. Тя влезе и излезе от правосъдната зала в безмълвие, а разпитът беше при закрити врата. Причината, че щяха да бъдат коментирани обстоятелства от персоналния ѝ живот.

Според Българска национална телевизия свидетелката през днешния ден е декларирала, че по време на злополуката не е карала тя, само че по нейни думи не е карал и Семерджиев.

След разпита стана ясно, че обвиняването желае съдът да сезира Районната прокуратура за лъжесвидетелстване. Точната причина не стана ясна.

Искането обаче беше отхвърлено. „ Аз не знам какъв беше смисълът да гледаме делото при закрити врата, т.е. нейният разпит, тъй като за нищо интимно не стана въпрос. Били са другари със Семерджиев и толкоз. Описва момента на злополуката, само че не е по този начин както е. Първоначално, че се удрят, а по-късно, като се разцепва колата, я попитах дали е изпаднала на платното, а тя сподели, че е изхвърчала в градинката, което няма по какъв начин да стане просто “, съобщи Пламен Димитров, юрист.

Следващото съвещание ще бъде на 6 март, тогава съдът даде последна опция на отбраната дамата, за която се твърди, че е карала, да бъде доведена в съда.

Правени са всевъзможни опити да се откри контакт с нея, само че безрезултатно.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР