По искане на Софийска районна прокуратура, Софийски районен съд задържа

...
По искане на Софийска районна прокуратура, Софийски районен съд задържа
Коментари Харесай

Задържаха алжирец, заканил се с убийство на охранители в магазин

По искане на Софийска районна прокуратура, Софийски областен съд задържа под стража жител на Алжир, заканил се с ликвидиране на охранители в магазин. М.А. е притеглен към наказателна отговорност за това, че на 26.11.2023 година към 14,00 часа в магазин на бул. „ Княгиня Мария-Луиза “ в гр. София, взел от топлия щанд за закуски понички, баничка и кроасани и ги изял.

След това се отправил към изхода, само че бил спрян от двама охранители на магазина, които го помолили да заплати за храната, която бил изял. Обвиняемият отказал, извадил нож и споделил на мъжа и дамата, че ще ги убие.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по член 144, алинея 3, т. 1, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 194, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс, а М.А. беше арестуван за период до 72 часа. Състав на Софийски областен съд се съгласи с доводите на наблюдаващия прокурор, че има заплаха обвиненият да се укрие и постанови по отношение на него най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Мярката предстои на обжалване пред Софийски градски съд.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР