По искане на Софийска окръжна прокуратура съдът определи мярка за

...
По искане на Софийска окръжна прокуратура съдът определи мярка за
Коментари Харесай

Оставиха в ареста 40-годишен мъж, блудствал с три малолетни момичета

По искане на Софийска окръжна прокуратура съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 40-годишен мъж, притеглен към наказателна отговорност за осъществени от него закононарушения – блудничество с малолетни девойки и опасност за ликвидиране.
В хода на следствието по делото, към сегашния миг е открито, че обвиненият живеел на фамилни начала с жена на 38 години. Тя имала четири деца – три девойки и момче.
На 18 април 2020 година почнали блудствените дейности на обвинения по отношение на двете девойки на 13 и 11 години. Мъжът правил незаконните действия всекидневно посредством приложимост на мощ и потребление на състояние на взаимозависимост и контрол за да възбуди или удовлетвори полово предпочитание без съвкупление, по отношение на двете девойки. Той неведнъж ги заплашвал с ликвидиране, в случай че кажат на някого. Майката на децата също била заплашвана от него.
На 16 май 2020 година направил блудствени дейности и по отношение на 5-годишно дете. Няколко дни по-късно обвиненият бил под моста на р. Искър дружно с двете девойки. Там мъжът извадил нож и заплашил едно от девойките с думи: „ Искаш ли в този момент да те убия и по-късно да те хвърля в реката, никой няма да разбере “. Децата съумели да избягат. Насилникът се укрил в гората, изхвърлил ножа, с който заплашвал потърпевшите, само че бил хванат.
По делото са назначени и осъществени съдебно-медицински експертизи, установяващи съществуване на пострадвания по телата на трите девойки.
Разследването на осъществените от обвинения закононарушения продължава под управлението на Софийска окръжна прокуратура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР