По искане на Районна прокуратура – Враца съдът е определил

...
По искане на Районна прокуратура – Враца съдът е определил
Коментари Харесай

Потресаващо! Ампутираха пръстите на дете от Враца след системно малтретиране от майка му

По искане на Районна прокуратура – Враца съдът е определил мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на П.Г., упрекната за причиняване на лека телесна щета на малолетния си наследник, както и оставяне без контрол и наставнически грижи децата си.
В апартамент в ж.к. „ Сениче “ във Враца обвинената редовно нанасяла удари с пръчка по тялото на петгодишния си наследник и със мощ стъпвала по пръстите на краката му. В резултат на уврежданията, породени от майката, детето било в положение след ампутация на фаланги на пръстите на двата долни крайника, некротични сектори в етап на гранулации в региона на дясното стъпало, сектори от епителизация на кожата в разнообразни елементи на тялото.
Освен това майката неколкократно оставяла петте си деца без контрол и задоволителна грижа, с което създавала заплаха за тяхното физическо, душевно и морално развиване.
Престъпните действия, за които дамата е била привлечена в качеството на обвинена, били осъществени от нея в интервала 2012 година – 2013 година Тогава тя е била оповестена за търсене и против нея е била издадена Европейска заповед за арест. След като е била открита в град. Петърч, община Костинброд, тя е била арестувана за привършване на следствието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР