По искане на Районна прокуратура – Велико Търново, съдът наложи

...
По искане на Районна прокуратура – Велико Търново, съдът наложи
Коментари Харесай

Обвиняем за кражбата на каса с 35 000 лева остава в ареста

По искане на Районна прокуратура – Велико Търново, съдът наложи мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на причинител на кражба на железна каса, оповестиха от Апелативна прокуратура - Велико Търново.

В. П. е притеглен в качеството на обвинен за това, че на 3 ноември 2018 година в град Велико Търново, при изискванията на повторност в значителен случай, след прелиминарен сговор с К. К. и М. Д., в значителен случай, посредством потребление на техническо средство – въже, отвертка и специфичен метод – посредством нанагорнище по тераси и покрив, лишил от владението на Д. Й. от гр. Велико Търново без неговото единодушие с желание незаконно да присвои непознати движими движимости – железна каса на стойност 1000 лв. и намиращата се в нея 35 000 лв., благосъстоятелност на „ Аморф Архитекти “ ЕООД гр. Велико Търново, всички движимости на обща стойност 36000 лв..

Преценено е, че от събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение за авторството на действието в лицето на В. П. и е налице заплаха да се укрие или да извърши закононарушение.

Разследването продължава под управлението на ВТРП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР