По искане на Районна прокуратура–Пловдив съдът определи мярка за неотклонение

...
По искане на Районна прокуратура–Пловдив съдът определи мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвиняем за шофиране след употреба на амфетамини, неизпълнение на полицейско разпореждане и хулиганство

По искане на Районна прокуратура–Пловдив съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на А.П., на 49 година

Той е притеглен като обвинен за това, че е управлявал моторно транспортно средство след приложимост на наркотични субстанции – амфетамини, незаконно е попречил на орган на власт – полицейски чиновник, да извърши служебните си отговорности.

Освен това е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието е съпроводено със опозиция против орган на властта и е осъществено при ръководство на моторно транспортно средство.

Горепосочените дейности А.П. е направил на територията на бранш „ Пътна полиция “ към ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив на 2 август 2022 година Той отишъл в службата, с цел да записва автомобила си. По делото се правят дейности по следствието.

Определението може да се апелира пред Окръжен съд-Пловдив.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР