По искане на Районна прокуратура-Пловдив днес съдът определи мярка за

...
По искане на Районна прокуратура-Пловдив днес съдът определи мярка за
Коментари Харесай

Задържаха под стража двама мъже за грабеж и изнасилване

По искане на Районна прокуратура-Пловдив през днешния ден съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на двама мъже, привлечени като обвинени за обир и обезчестяване.

Това оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Арестуваните Станимир С. на 21 година и Спас Г. на 20 година са привлечени като обвинени за това, че в съучастничество като съизвършители са лишили непозната движима движимост от владението на другиго с желанието незаконно да я присвоят, като използвали за това мощ.

На 29 декември 2017 г рано сутринта наоколо до Околовръстното шосе на гр. Пловдив, двамата обвинени се движели с лек автомобил, марка „ Опел Астра “.

Те забелязали на отсрещната страна на шосето 21-годишна жена, която махала на коли, с цел да се придвижи на автостоп към гр. Пловдив.

Обвиняемите трансформирали посоката си на придвижване, спрели и качили дамата в автомобила си.

След 100 метра лидерът отбил от пътя, като спрял на място с шубраци и дървета. Двамата обвинени, откакто употребявали мощ, макар съпротивата на дамата, й лишили мобилния телефон и я изнасилили. По-късно те свалили потърпевшата от автомобила и си отпътували.

Жената потърсила помощ в близка бензиностанция, а след това подала недоволство в Трето районно управление (на МВР) на МВР-Пловдив.

Определението на Районен съд-Пловдив може да се апелира пред Окръжен съд-Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР