По искане на президента вместо него ще пътува вицепрезидентът Майк

...
По искане на президента вместо него ще пътува вицепрезидентът Майк
Коментари Харесай

На Прага На Нов Военен Конфликт! Вижте Какво Е Подготвил Доналд Тръмп Срещу Режима В Сирия! Съвсем Скоро Ще

" По искане на президента вместо него ще пътува вицепрезидентът Майк Пенс. Президентът ще остане в Съединените щати да следи за американския отговор на Сирия и да следи развитията по света ", сподели в изказването си говорителката на Белия дом Сара Сандърс.

Тръмп заплаши с ответни дейности след потреблението на химическо оръжие и уточни като виновници за това Башар Асад и Русия, която бе поръчител, че всички такива сирийски оръжия са унищожени. Той сподели, че ограниченията против офанзивата ще бъдат ясно до 48 часа.

Русия и Дамаск отхвърлят да е имало химическа офанзива, съветски военни са посетили мястото на хипотетичната офанзива и оповестиха,че не са разкрили следи от сходно оръжие.

Британският министър-председател Тереза Мей съобщи, че ще беседва през днешния ден с Доналд Тръмп за хипотетичната химическа офанзива в Сирия.

" Ще продължа да беседвам с нашите съдружници и сътрудници, както върша. Разговарях с президента (на Франция Еманюел) Макрон тази заран, а по-късно през днешния ден ще приказвам с президента Тръмп ", сподели Мей пред кореспонденти.

Попитана дали Англия ще се причисли към Съединени американски щати, в случай че Вашингтон реши да предприеме по-нататъшни военни дейности в Сирия, тя отхвърли да отговори на въпроса директно, само че съобщи: " Смятаме, че би трябвало да се потърси сметка на тези, които са виновни. "
Мей сподели, че ще ръководи съвещание на английския Съвет за национална сигурност по-късно през днешния ден.

" Тази офанзива, осъществена в Дума, е варварска. Очевидно е, че работим незабавно с нашите съдружници и сътрудници, с цел да оценим какво се е случило на място ", съобщи тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР