По искане на председателя на парламентарната група на БСП и

...
По искане на председателя на парламентарната група на БСП и
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕ В БСП: Нинова отстрани с извънредно гласуване Явор Божанков от Правната комисия

По искане на ръководителя на парламентарната група на Българска социалистическа партия и водач на партията Корнелия Нинова Народното събрание освободи юриста Явор Божанков от Комисията по правни въпроси. Точката за дотъкмяване на разпределението на народните представители по комисии беше включена изключително в дневния ред. Освен разбъркванията на Нинова имаше единствено още едно предложение - за избиране на Гален Монев за зам.-председател на комисията за директното присъединяване на жителите.

Само преди седмица Божанков беше определен за зам.-председател на комисията по правни въпроси. Сега той отива в комисията по конституционни въпроси, а неговото място в правната комисия зае Смиляна Нитова-Кръстева. Заместник-председателското място пък се заема от Мая Димитрова. Отстраняването на Божанков от правната комисия не поддържаха единствено депутатите на " Продължаваме промяната " и двама от " Демократична България ".

Първият коментар на Божанков по тематиката беше, че " няма нищо трагично " и че комисията по конституционни въпроси не е по-малко значима.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР