По искане на председателя на БСП Корнелия Нинова, парламентът освободи

...
По искане на председателя на БСП Корнелия Нинова, парламентът освободи
Коментари Харесай

Нинова поиска парламентът да освободи Явор Божанков от Правната комисия

По искане на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, Народното събрание освободи депутата Явор Божанков като член на Правната комисия. Той бе включен в състава на Комисията по конституционни въпроси. Към предлагането от групата на левицата не бяха импортирани претекстове.

 

Самият Божанков отхвърли да има спор с управлението: " Няма нищо трагично. Комисията по конституционни въпроси е не по-малко значима. Разговарял съм с сътрудниците. Не е изненада за мен преместването ми от Правна комисия, тъй че, отново ви споделям, премахване, изключване не е прецизен термин, не е точната дума, защото дружно с сътрудниците сме го решили това ", добави депутатът пред БНР.

 

Помолен да разяснява дали причина за рокадата не са негови изказвания, които се разграничават от формалните партийни позиции, а точно за оказване на помощ за Украйна, както и че е срещу връщането на хартиената бюлетина, Божанков съобщи: " Всеки има право на лично мнение, на нюанси, само че в Българска социалистическа партия това се зачита. Факт е, че щом мога да приказвам и да изразя мнението си, има независимост и народна власт.

 

По думите на Божанков няма нито нещо трагично, нито сензация към този миг.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР