По искане на парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание

...
По искане на парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание
Коментари Харесай

Главният прокурор и вътрешният министър в оставка в НС заради избягал от правосъдието брат на депутат от БСП

По искане на парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание пристигна основният прокурор Сотир Цацаров и вътрешният министър в оставка Валентин Радев, с цел да дадат уточнения за избягал от правораздаването брат на народен представител от Българска социалистическа партия.

Името на Илия Стоилов, брат на Георги Стоилов, не беше посочено.
 img_0977-1024x682  сотир цацаров  сотир цацаров Народно събрание  сотир цацаров  валентин радев нс  сотир цацаров нс
„През последните часове в общественото пространство стартира да се разяснява един извънредно стеснителен случай. Ние не можем обаче да стоим неинформирани, когато се носят клюки, че хора с повдигнати обвинявания са напуснали страната незаконно“, съобщи Маноил Манев от ГЕРБ с уточнението, че става дума за „роднини на български депутати, които са напуснали страната единствено часове, откакто са им трансформирали мярката“.

„След като работим по клюки, дано да извикаме и ръководителя на КПКОНПИ да отговори той на слуха купил ли е Бойко Борисов къща в Барселона, или не е купил“, предложи Явор Божанков от Българска социалистическа партия. От левицата настояха да бъде извикан и министърът на превоза в оставка Ивайло Московски, с цел да даде пояснение за следващите пропуснати без инспекция непознати жители през Летище София, този път ливанци. Двете оферти бяха отхвърлени.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР