По искане на Окръжна прокуратура – Ямбол, съдът определи мярка

...
По искане на Окръжна прокуратура – Ямбол, съдът определи мярка
Коментари Харесай

Окръжният съд в Ямбол остави в ареста мъж, обвинен за контрабанда за над 371 000 лева

По искане на Окръжна прокуратура – Ямбол, съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Любомир Л., упрекнат за контрабандно преместване на артикули за над 371 000 лв., оповестиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура – Ямбол.

Той е упрекнат за това, че на 16 февруари 2019 година през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Лесово “ от Република Турция в Република България, на трасе за обработка на входящи товарни коли, товарен автомобил влекач, в едно с полуремарке, пренесъл през границата на страната, без знанието и разрешението на управляващите, артикули за търговски цели в огромни размери (бутилки с газ фреон) и препарати за растителна зашита, които са били целия товар в камиона – на обща стойност 371 760 лв..

Според прокурора, налице е обосновано съмнение за това, че Любомир Л. е направил закононарушението, в което е упрекнат. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че обвиненият може да се укрие или да извърши ново закононарушение. Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения.

Определението на Окръжен съд – Ямбол може да бъде обжалвано пред Апелативен съд – Бургас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР