По искане на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът е наложил

...
По искане на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът е наложил
Коментари Харесай

Укриващ се наркопласьор е арестуван в Гоце Делчев

По искане на Окръжна прокуратура – Благоевград съдът е наложил мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на И.М. (на 31 години), притеглен в качеството на обвинен за нелегално държане на наркотични субстанции за разпространяване – закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Разследването против него е почнало през м. ноември 2020 година по данни за това, че в интервала от 01.09.2020 година до 28.10.2020 година той се занимавал с разпространение на дрога в гр. Гоце Делчев и други обитаеми места в област Благоевград.

При задържането му тогава той не се е подчинил на полицейските чиновници и е избягал. Бил е разгласен за общодържавно търсене.

На 29.12.2020 година е постъпила оперативна информация за местонахождението на И.М. Наркопласьорът е бил арестуван на ул. „ Полковник Борис Дрангов “ в гр. Гоце Делчев. Било е изяснено, че той се е укривал в апартамент на ул. „ Сливница “ в града.

След осъщественото изземване и претършуване в жилището са били открити полиетиленови пликчета с амфетамин и марихуана.

По-рано в населявана от него къща в с. Мусомища са били открити и конфискувани движимости, които имат значение за делото, включително мерителни везни.

Обвиняемият И.М. е бил притеглен към наказателна отговорност за осъщественото от него незаконно действие и е арестуван с разпореждане на наблюдаващия прокурор за период до 72 часа.

Разследването продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР