По искане на Окръжна прокуратура – Варна съдът наложи най-тежката

...
По искане на Окръжна прокуратура – Варна съдът наложи най-тежката
Коментари Харесай

Затвор за 26-годишен рецидивист, разпространявал наркотици

 По искане на Окръжна прокуратура – Варна съдът наложи най-тежката мярка за процесуална насила на 26-годишния А.А. Мъжът бил притеглен като обвинен от прокуратурата за държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции – закононарушение по член 354а, ал.1 от Наказателен кодекс, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура Варна. Обвиняемият е престъпно проявен и шест пъти осъждан за закононарушения от общ темперамент, в това число за държане на наркотични субстанции и за ръководство на МПС след приложимост на такива.

В хода на следствието по досъдебното произвеждане било открито, че на 6 юни 2021 година, 26-годишният А.А. държал в себе си и опитал да популяризира метамфетамин с тегло 3,34 грама.

В момента на привличането му към наказателна отговорност за актуалното закононарушение, обвиненият се намира в изпитателен период, с който е било отсрочено осъществяването на наказване " отнемане от независимост “, наложено му за друго осъществено закононарушение по чл.354а, ал.1 от Наказателен кодекс.

Окръжен съд – Варна почете настояването на прокуратурата и наложи на А.А. мярка за неотклонение " задържане под стража “. Определението на съда предстои на обжалване пред Апелативен съд – Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР