По искане на ГЕРБ-СДС парламентът изслуша на закрито заседание министъра

...
По искане на ГЕРБ-СДС парламентът изслуша на закрито заседание министъра
Коментари Харесай

Изслушаха вътрешния министър и шефа на ДАНС в парламента заради задържания британец

По искане на ГЕРБ-СДС Народното събрание изслуша на закрито съвещание министъра на вътрешните работи и шефа на ДАНС за това каква е връзката сред между арестувания у нас британец, търсен с алена бюлетина и депутата от " Демократична България " Албена Симеонова.



Самата Симеонова беше сбита в коментара си.

" С доста огромен интерес ще чувам какво ще кажат службите. Каквото имах да кажа, го споделих на медиите през вчерашния ден ".



След края на закритото чуване от ГЕРБ и " Демократична България " имаха разнообразни изводи.

" Няма данни тя да е знаела, че лицето е обвинено за някаква незаконна активност и да му е оказвала подпомагане в тази незаконна активност. Няма данни тя да е вербувана и така нататък Вече от нейните пояснения, доколкото разбирам, става дума за това, че в това село има англичани и тя е една от дребното, които владеят британски и постоянно се обръщат към нея за помощ и подпомагане. Твърденията, че той е живял в неин парцел, не са правилни. Той живее в парцел на неговото семейство ", изясни Христо Иванов - съпредседател на " Демократична България ".

" Станаха ясни 2 доста значими неща, които могат да излязат от рамките на закритото съвещание. Първо, лицето, за което става въпрос през целия ден, има съпричастност към терористични организации. Второ - нашата колежка не е била молена от никоя кметица, кмет или който и да е било да му оказва подпомагане. Те просто се познават със фамилията му от 2019 година. Тя не е молена от никой административен кмет, зам.-кмет да оказва помощ. Тя е пособия непринудено. Нашият извод не е значим. Важни са изводите на службите, че те знаят защо става въпрос. Важно е, че някой се е добрал до помощта на депутат ", разяснява Мануил Манев от ГЕРБ-СДС.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР