По ирония на времето Банско стартира подготовката си за пролетния

...
По ирония на времето Банско стартира подготовката си за пролетния
Коментари Харесай

Банско започна подготовка в снега и с трима нови

По подигравка на времето Банско започва подготовката си за пролетния полусезон в най-снежния ден за тази зима. Точно в 14:00 часа на побелелия стадион " Свети Петър " под връх Тодорка отец Георги Касапинов отслужи водосвет за здраве, шанс и победи на " козлите ", които заемат шесто място в класирането на Югозападната Трета лига, само че управлението към този момент заявява упоритости за скорошно завръщане в професионалния футбол. Впрочем част от Съвета на шефовете на клуба също пристигна в снега. Редом до тима застанаха Йордан Баряков, Иван Дурчов и Антон Андонов, а поради служебни задължения отсъстваха Христина Валеюва и Крикор Румян.

Три нови попълнения с авторитетни визитки се причислиха към отбора на треньора Димитър Крушовски. Втория си престой в Банско 10 сезона по-късно стартира досегашният капитан на Беласица Владимир Кабранов. 31-годишният атакуващ халф е ритал още за Вихрен (Сандански) и гръцките Олимпиакос (Родополи) и Дигенис (Ано Порой). За сефте екипа на " козлите " обличат някогашните младежки национали Смаил Креболиев и Евгени Гроздин. Първият е нападател и за последно се подвизаваше в Септември (Симитли). Единственият отбранителен състезател от новодошлите е Гроздин, който бе притеглен от Марек (Дупница) за заместител на миналия в ЦСКА 1948 десен бек Кристиян Михайлов.

На този стадий банскалии са уговорили пет контроли. Серията от инспекции стартира против Марек в село Покровник на 23 януари и продължава осем дни по-късно с ЦСКА 1948 в Герман. На 3 февруари " козлите " ще премерят сили с Пирин (Разлог) в здрав съседски спаринг, а на 7-ми – и със Септември в Симитли. За 10 февруари в Петрич е очакван мач с юношеската групировка до 19 година на Лудогорец. Треньорът Димитър Крушовски обаче има две свободни дати, за които се търсят противници – 27 януари и 14 февруари. Шампионатът на Трета лига се възобновява на 24 февруари, когато Банско гостува на Миньор (Перник).

На фотографията: новопривлечените Владимир Кабранов, Смаил Креболиев и Евгени Гроздин (от ляво надясно) театралничат с екипа на " козлите ".

Милчо Максимов

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР