По ирония на съдбата сватбеният ден често се оказва не

...
По ирония на съдбата сватбеният ден често се оказва не
Коментари Харесай

8 грешки, които всички младоженци допускат в деня на сватбата си и след това съжаляват

По подигравка на ориста сватбеният ден постоянно се оказва не най-щастливият, а най-трудният за младоженците. Едва след тържеството те осъзнават, че са позволили доста неточности, подбудени от обичаи и стандарти, а не от личните им стремежи и здрав разсъдък.

За благополучие тези, които към момента не са сключили брак, могат да се поучат от грешките на другите. Това се грешките, за които младоженците съжаляват най-често след сватбата.

1. Каните хора, които не бихте желали да видите по-късно

На сватбата би трябвало да участват всички близки хора, а не за всички другари и далечни родственици. Да поканите някого от вежливост е безусловно безсмислено. 

2. Залагате на комплицирани прически

Сложна прическа, тонове лак за коса - тези догми към момента се следват от доста булки. Но сигурно те не се усещат изключително удобно.

Сватбената рокля, букетът и фактът, че вие ​​сте централната фигура на този празник ще ви създадат задоволително красива. Изберете семпла прическа и ще изглеждате съвършено даже в края на вечерта.

3. Не подготвяте авансово речта си

Не разчитайте на красноречието си, изключително в този ден. Превърнете сватбената тирада в специфичен миг от вашето празненство. Помислете какво желаете да кажете и кого безусловно би трябвало да споменете.
 Горчиво! Тези 5 зодии ще надянат брачната халка до края на годината Горчиво! Тези 5 зодии ще надянат брачната халка до края на годината
Време е тези дами да стартират да избират своята мечтана сватбена рокля, празнично меню и, несъмнено, жених. Вече е ясно представ...

4. Не планирате отпуск преди и след сватбата

Връщането на работа още в понеделник след сватбата не е добра концепция. Ще бъдете извънредно изтощени и просто няма да имате време да се насладите на новия статус на връзката си. Планирайте най-малко мини-ваканция, с цел да си починете добре преди и след тържеството. Заминаването на отмора незабавно след сватбата също не е добра концепция. В случая е най-добре 2-3 дни след събитието да останете вкъщи, с цел да си починете на мира.

5. Организиране на женитба навън в жегата

Прекарването на целия ден навън под палещото слънце с грим, рокля и костюм е същинско мъчение. Когато на открито е 30 градуса, единствено климатизираният ресторант ще ви избави от жегата.

6. Позволявате на други хора да вземат значими решения вместо вас
 5 съществени казуса на младоженците и техните решения 5 съществени казуса на младоженците и техните решения
След сватбата младите съпрузи са изправени пред редица проблеми. Бъдете готови като научите какви неприятни изненади ви предстоят с...

Или намерете сили и време да контролирате всеки един подробност от тържеството, или се отпуснете и не очаквайте нищо от довечера (това рядко е възможно). Но никога не позволявайте на другите да избират вместо вас.

7. Наемането на стая в първокласен хотел за брачната нощ

Красива и безсмислена традиция. Обикновено след тържеството младоженците са изцяло изтощени и не съумяват да се насладят на първата си брачна нощ.

8. Липса на време за вас и неспособност да се насладите на празника

В опита си да създадат съвършената женитба младоженците не помнят, че това е техният празник и те също би трябвало да му се насладят. Не залагайте на прекомерно комплициран сюжет, който изисква непрекъснато извършване на ритуали. Позволете си да се насладите на вкусната храна, отпуснете се и забавлявайте - въпреки всичко това е вашата женитба!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР