По информация от МВР тя е скочила от шестия етаж

...
По информация от МВР тя е скочила от шестия етаж
Коментари Харесай

Фолк певица скочи от шестия етаж на блок в Пловдив, починала е на място

По информация от Министерство на вътрешните работи тя е скочила от шестия етаж на блок. Трагедията е станала при започване на месеца, само че за нея излиза наяве едвам в този момент.

 

Пристигналите на място екипи на полицията и Спешна помощ единствено установили гибелта на младата жена. Към момента данните сочат, че става дума за самоубийство.

 

Близките й обаче отхвърлят тази версия. Смятат, че тя не може да постави сама завършек на живота си.

 

" Според нас има нещо неправилно. Пералнята в жилището й е работела, вратата била отключена, а тя постоянно заключваше. Освен това кой би пуснал пералнята, след което да тръгне да се самоубива. Мария беше борбена и в никакъв случай не би направила това. Всичко случило се е мистерия за нас ", обявиха нейни родственици.

 

Мария Георгиева беше част от фолк триото „ Спасителките “. В последно време е работила като фризьорка и си купила апартамент в Пловдив. Не е имала финансови проблеми, тъй като развивала сполучлива активност в Града под тепетата.

 

На 5 март, малко преди да бъде открита мъртва, тя говорила с майка си по телефона. Темата била детето й. Уговорили се то да остане при баба си да пренощува и Мария да го вземе на идващия ден. Малко по-късно тялото й било намерено пред блока от минувачи. 

 

Преди известно време нейна другарка и колежка, която е била част от същото трио умряла при странни условия. Официалната версия и при нея е било самоубийство.

 

В края на април 2010 година 22-годишната Атанаска Гюргакова е паднала от виадукт на 30-ия километър на автомагистрала " Хемус " в посока Варна.

 

Официална информация за случая не била обявена от Министерство на вътрешните работи, а околните й се съмняват, че би протегнала ръка сама на живота си. По същия метод съгласно тях гибелта й е останала мистерия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР