По информация на посолството ни в Рим, Италия удължава до

...
По информация на посолството ни в Рим, Италия удължава до
Коментари Харесай

Италия запазва карантината за граждани, идващи от България

По информация на посолството ни в Рим, Италия удължава до 7 септември действието на заповедта, с която бе въведена 14-дневната карантина за жители, които идват в страната и в предходните 14 дни са обитавали или прекосявали директно през територията на България и Румъния.

Влизащите от България пасажери би трябвало да попълнят декларация при идването си, която ще им бъде предоставена на борда на самолета или на границата.
Италия удължи мярката за 14-дневната карантина за идващи от България Действието на досегашната заповед изтичаше на 31 юли 2020 г
Декларацията съдържа информация за адреса, на който жителите ще обитават и на който ще извършват доброволната карантина.

В случаите, когато човек няма опция да употребява личен превоз за напредването си до мястото на престояване, Гражданска отбрана дефинира изискванията и мястото, на което да се реализира карантината.
Почти 1,5 милиона души в Италия имат антитела против новия ковид Това сочи проучване на Италианския статистически институт и на министерството на опазването на здравето
В решението на италианското държавно управление са включени следните изключения от карантина: екипажите и пътуващия личен състав на транспортни средства – товарни камиони, самолети, влакове, кораби.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР