По информация на Нова телевизия върху автомобила Тойота са се

...
По информация на Нова телевизия върху автомобила Тойота са се
Коментари Харесай

Дърво падна върху кола с жена и малко дете в София /снимки/ frognews.bg

По информация на Нова телевизия върху автомобила " Тойота " са се стоварили две дървета. Първоначалните данни бяха, че 5-годишното дете е потърпевшо, само че по-късно стана ясно, че то и дамата, която е била в автомобила, са се отървали по знамение без контузии.

 

Ето и какво споделя във Фейсбук свидетел на случая:

 

" Като дете постоянно са ми казвали, че би трябвало да си виждам в краката и къде ходя. Днес обаче се чудя дали не е по-разумно да виждам нагоре? Дни след следващите избори за парламент, до момента в който работя от у дома извън се чува гърмеж на скърщващо и падащо дърво. На улицата кола с дете на задната седалка а през това време от горната страна й дървото пада.

За голям шанс няма потърпевши а единствено уплашени.

 
На това място постоянно минават пешеходци с цел да влязат или излязат от гората, хора с колела, майки с дребните си деца.

 

Не след дълго пожарна кола идва на мястото на случая с цел да нареже падналото дърво.

 

По цялата дължина на улица Незабравка в кв. Изгрев в София има много надвиснали над улицата клони и дървета. А обследването им би трябвало да е непрекъснато а зоните под тях да са обезопасени с цел да няма произшествия. Уви постоянно проучване и обесопасяване не се случва. Само понякога при случай.

 

Питам се в случай че имаше минаващ човек изпод кой щеше да поеме отговорността за този инцицент? Общината може би?

 

Или просто щеше да е следващата черна хроника в новините и някой с тъжно лице с огорчение да каже " Ами случват се такива неща. "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР