По информация на bTV това е нож с 15-сантиметрово острие,

...
По информация на bTV това е нож с 15-сантиметрово острие,
Коментари Харесай

Установиха оръжието, с което е убит шофьорът на камиона, блъснал дете в село Прилеп

По информация на bTV това е нож с 15-сантиметрово острие, като малко по-рано окръжният прокурор Георги Чинев съобщи, че точно кръвозагуба от порезна рана в прасеца е най-вероятната причина за гибелта на камионджията.

Тялото на 57-годишния лидер на товарния автомобил е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " при УМБАЛ - Бургас.

Образувано е досъдебно произвеждане по случая със гибелта на водача на товарния камион, който през вчерашния ден при злополука блъсна и умъртви шестгодишно момченце в с. Прилеп, Община Сунгурларе. Това оповестиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. Назначени са разнообразни експертизи. 

Извършени са голям брой дейности по следствието - оглед на местопрестъпление, разпит на очевидци, освидетелстване на лица, изземване на сравнителни мостри, ДНК и дактилоскопия и други

Образувано е и досъдебно произвеждане, по което има трима арестувани, оповестиха от прокуратурата в Бургас. Първоначално в ареста са били седем мъже, четирима от тях са освободени. Задържани остават бащата, вуйчото и дядото на починалото дете.

Междувременно по отношение на случая на територията на община Сунгурларе се се прави интервенция на полицията, чиято цел е ограничаване на възможното напрежение и за предварителна защита на престъпността в дребните обитаеми места, противопоставяне на битовите закононарушения и надзор върху лицата, шофиращи след приложимост на алкохол или наркотични субстанции, прибавят от ОДМВР-Бургас.

В полицейската интервенция вземат участие чиновници от бранш " Специализирани полицейски сили " към ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас, бранш " Специални тактически дейности " към ОДМВР - Бургас и Зонално жандармерийско ръководство, чиито бургаски екипи са подкрепени от чиновници на жандармерията от вътрешността на страната.

В разнообразни обитаеми места от Сунгурларска община - общинският център Сунгурларе и селата Лозарево, Везенково, Грозден и Славянци, екипи от упоменатите структурни звена, правят щателни инспекции на лица от престъпния контингент.

Проверява се и за търсени лица, както и за такива, нарушаващи отговорностите си по Закона за придвижване по пътищата, шофиращи след приложимост на алкохол или опиати.

Присъствието на екипите в обитаемоте места от Сунгурларска община е на ротационен принцип, като точките за инспекция са мобилни и целят детайл на изненада при реализиране на инспекциите, обясниха от бургаската полиция, прибавя Българска телеграфна агенция.

Инцидентът стана към 15:20 часа през вчерашния ден. Към мястото на случая се отправили близки родственици на момчето, които чествали наоколо персонален мотив. При идването на полицейските чиновници 57-годишният лидер на камиона е открит в кабината мъртъв.

Установено е, че са му нанесени удари с юмруци, както и прободна рана в региона на левия крайник. Мъжът е умрял от кръвозагуба. Той е от Варна.

Работата по случая продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР