По-голямата част от Луната е осветена, но постепенно намалява, поради

...
По-голямата част от Луната е осветена, но постепенно намалява, поради
Коментари Харесай

Енергията на този ден отразява нашето Его и отваря вратата към собственото ни огледало

По-голямата част от Луната е осветена, само че последователно понижава, заради което тази Луна се назовава намаляваща.

Луната е в символ Дева до 10:05ч на 30 януари

Това е знак на интелекта и практичността. Често се случва по това време да пораждат спорове и неутрализирането на следствията да е малко комплицирано. Заемете се с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални движимости, енциклопедии, научна литература, облекла от натурални материали, екологично чисти артикули, стайни растения.

Дева е знак на здравето. По това време се слагат най-правилните диагнози. Не е задоволително да вземете таблетка, с цел да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Забравете за пушенето и алкохола, въобще всичко, което е нездравословно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 21:16ч

Ден на „ мъртвата ” вода. Принципът на " мъртвата " вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към предишното, от следствията към аргументите.

Както Луната отразява светлината на Слънцето, по този начин и силата на 18-ия лунен ден отразява нашето Его и отваря вратата към личното ни огледало – то може да бъде чисто и ясно, или може да бъде замъглено и накриво. Символ на деня е огледалото. Символичен воин на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същина, демонстрират грешките, над които би трябвало да работим. Може да се появи незаинтересованост, прочувствена или физическа уязвимост. Бъдете внимателни и благоразумни.

Луната на 18-ия ден ви оказва помощ да откриете отражението си в другите: през днешния ден можете да намерите другар, съидейник или бизнес сътрудник, от които в действителност се нуждаете. Съвместната работа води до триумф в бъдеще!

Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отсрочи. Новите каузи са неудачни. Активните каузи се позволяват, само че не са целесъобразни. Може да се занимавате с креативна работа.

Денят не подхожда за другарство. Изясняването на връзките още повече ще се заплетат. Подходящо е за малко пътешестване и промяна на ситуацията. Секс не се предлага. Да се заобикаля зачатие. Неудачен ден за встъпване в брак.

Заболяванията зародили в този ден, постоянно са лъжливи и рискови. Лекува се не същинската болест, защото тя е скрита, замаскирана. Лечението би трябвало да се организира деликатно, защото процеса може да бъде непредсказуем и е належащо да се избере подобаващото медикаменти. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има наклонност към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват едва. Не би трябвало да претоварвате бъбреците, би трябвало да се пият по-малко течности, да не се яде тежка храна. Особено деликатни би трябвало да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене.

Следва 19 лунен ден от 21:16ч на 29 януари до 22:17ч на 30 януари

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР