По-голяма вероятност за излизане на конфликта от Украйна има за

...
По-голяма вероятност за излизане на конфликта от Украйна има за
Коментари Харесай

Експертът по сигурност Ивайло Иванов: Конфликтът би излязъл от Украйна към страни, които не са членки на НАТО

„ По-голяма възможност за излизане на спора от Украйна има за страни, които не са членки на НАТО – Молдова, Грузия. Това ще цели да отклони вниманието от Украйна и да сътвори нова гореща точка. По този метод да отвори някакви благоприятни условия на Русия по отношение на войната в Украйна “, съобщи в ефира на БТВ специалистът по национална и интернационална сигурност Ивайло Иванов.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11096
Той разяснява и отчетът на българските служби, съгласно който се споделя, че „ войната може да излезе от Украйна “. „ Разбира се, че това е допустимо. Това е боен спор и никой не може да предвижда какви ще се случи. Малко евентуално е той да излезе в страна членка на НАТО, тъй като това би било самоубийствено за Русия “, сподели специалистът.

Според него може да има дейности от страна на Русия – хакерски атаки, мигранти, офанзиви против сериозната инфраструктура на страни, зад които не се знае кой стои.

По думите му страната ни не прави доста във връзка с хибридната война.

„ Виждаме, че непрестанно сме заливани с такава информация. За страдание сходни тези има в България от български представители, политически партии, политически водачи и институции, което е обезпокоително “, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР