По-големият брат на актьора Владимир Карамазов – Иван Александров, който

...
По-големият брат на актьора Владимир Карамазов – Иван Александров, който
Коментари Харесай

Братът на Владо Карамазов влиза в MasterChef

По-големият брат на артиста Владимир Карамазов – Иван Александров, който от години живее и работи във Англия, ще влезе в предаването MasterChef.

В рамките на епизода в понеделник вечер лондонският бутиков сладкар, който създаде тортата за медийното събитие на сватбато на принц Хари и Меган Маркъл, ще направи пред участниците в шоуто типични британски кексчета с български привкус.

На пръв взор лесната задача крие доста подводни камъни, поради множеството съставни елементи и деликатните артикули, а пипкавите елементи в допълнение ще изнервят гладиаторите. Те ще употребяват „ авторски “ техники, ще разчитат на опита си или на бързината.

Шеф-готвачите Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу пък ще провокират запалянковците с ядене, което датира от антични времена и намира своите тълкования в другите кухни по света. За някои от тях продуктите ще бъдат изцяло непознати и те ще би трябвало да проявят предвидливост и вътрешен глас за третирането им. Други ще си напомнят истории от детството и ще се опитат да претворят усетите от спомените си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР