По-електрически от всякога – новият GLC SUV вече може да

...
По-електрически от всякога – новият GLC SUV вече може да
Коментари Харесай

Силвър Стар вече предлага новия GLC SUV във вариант plug-in хибрид

По-електрически от всеки път – новият GLC SUV към този момент може да се поръчва и като plug-in хибрид в дилърствата на Силвър Стар в страната. Освен трите меки хибрида, които бяха показани през юли 2022 година, от през днешния ден клиентите към този момент могат да закупят и два plug-in хибрида - GLC 300 e 4MATIC1 на цена от 131 100,00 лева с включително Данък добавена стойност и GLC 400 e 4MATIC2 с базова цена от 137 400,00 лева с включително Данък добавена стойност.
Малко по-късно през годината - декември 2022, още един мек хибрид ще бъде показан на пазара - GLC 300 d 4MATIC3. А напролет на 2023 година клиентите на Силвър Стар ще могат да поръчват и третия plug-in модел - GLC 300 de 4MATIC4.

Новият Mercedes Benz GLC остава правилен на сполучливата формула на модерния, състезателен разкош от Mercedes Benz. Претърпялата повсеместен редизайн моделна серия предлага вълнуваща композиция от дизайн и технология, съчетани със спортно прекарване, комфорт и пъргавост. И дано не забравяме успеваемостта. Всички модели на новия GLC са напълно електрифицирани и разчитат на хибридна система на задвижване.

Гамата от мотори включва 4-цилиндрови бензинови и дизелови елементи, комбинирани с електрически мотор. Меките хибридни разновидности употребяват интегриран стартер-генератор от второ потомство (ISG) и са с мощ до 190 кВт и 400 Нм въртящ миг за бензиновите мотори и надлежно до 198 кВт и 550 Нм за дизеловите. В допълнение те могат да разчитат на още 17 кВт систематична мощ и 200 Нм въртящ миг от стартер-генератора.

Plug-in хибридите имат непрекъснато възбуден синхронен мотор с мощ 100 кВт и оферират комбинирана систематична мощ до 280 кВт (381 к.с.) и смесен систематичен въртящ миг до 750 Нм. С електрически пробег до 130 километра по WLTP множеството ежедневни пътувания могат да бъдат изминати напълно електрически. Подобрената хибридна стратегия за шофиране обезпечава електрически режим на шофиране за най-подходящите сектори от пътя. По направления в градски региони да вземем за пример GLC дава приоритет на електрическото шофиране, само че може да пътува без мотор с вътрешно горене и по неравномерен път.

Plug-in моделите са оборудвани с 11 кВт (3-фазен) заряден модул за изменчив ток и зареждане в домашни условия, като има опция и за бързо зареждане с прав ток до 60 кВт.

GLC пази своята челна позиция в портфолиото на леките коли на Mercedes-Benz с многочислените си впечатляващи функционалности и съоръжение. Такива са общоприетото задвижване на всички колела, опция за чисто електрическо шофиране в plug-in моделите, офроуд визуализация, както и опцията за „ транспарантен челен похлупак “. Последната демонстрира пътя под предната част на автомобила, тъй че лидерът да може да избегне трудности като огромни камъни или дълбоки дупки. А завиващата задна ос с отклоняване до 4,5 градуса, прави новия GLC още по-маневрен и безвреден и понижава кръга на завиване на автомобила с 90 сантиметра до 10.9 метра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР