По екстремните спортове ме запали участието ми в Сървайвър. А

...
По екстремните спортове ме запали участието ми в Сървайвър. А
Коментари Харесай

Джина Стоева за най-лудите си преживявания:Скачах от самолет, с мъж на гърба!

„ По рисковите спортове ме възпламени присъединяване ми в „ Сървайвър ”. А най-рисковите ми скокове са с парашут и бънджи ”, споделя Джина Стоева, научи HotArena .

Изпълнителката е извънредно запалена по рискови прекарвания. Най-емоционалното измежду тях е скокът с парашут от височина 3500 метра.

Тя се метнала по сигнал на инструктора Енчо Енчев от самолета, а на гърба й бил „ закачен ” самият той.

" Нямаше по какъв начин да скоча сама. Не съм изкарала курсовете ”, споделя русокоската. Тя добавя, че другия рисков опит, който си е подарявала са скоковете с бънджи.

„ Като преживяване те са като парашутизма. С една моя другарка отидохме на известно място край Клисура. Като застанах на моста за скокове, усетих, че краката ми треперят.

И си споделих, че няма да мога да го направя. Но приятелката ми пое самодейността да скочи първа и може би това ме подтикна и аз да подходя по-смело ”, споделя изпълнителката.

След като преодоляла първите моменти на боязън, Джина се хвърлила с главата надолу в пропаста от 70 метра … Певицата споделя, че е най-трудно самичък да избереш по кое време да скочиш и не е като парашутизма, когато инструкторите избират момента да скочиш, написа „ България през днешния ден ”.

Неуморната Джина е единствената от фолк сектора, която е качила най-високите върхове на Балканите и България. Фолк звездата си пада още по рафтинг и парапланеризъм.

За последното й „ повишаване с една година ” пък я дарили с флайборд, чиито тънкости тя се зарича да изучи още напролет.

„ Всъщност, най-екстремното ми прекарване е раждането, развъждането и грижите за Ивая ”, заключава още Джина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР