По експлозивна информация на Sky седемкратният световен шампион във Формула

...
По експлозивна информация на Sky седемкратният световен шампион във Формула
Коментари Харесай

Люис Хамилтън и Серина Уилямс стават акционери в Челси?

По избухлива информация на Sky седемкратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън и 23-кратната шампионка от шампионатите от „ Големия шлем “ Серина Уилямс ще се включат в един от консорциумите, които се борят да изкупят тима на. Двамата ще влагат по 10 милиона лири, а отпред на консорциума е някогашният ръководител на и British Airways Мартин Броугтън.

бе благосъстоятелност на съветския олигарх Роман Абрамович от 2003 година насам, само че след началото на съветската военна инвазия в Украйна през февруари английското държавно управление му го лиши. Стойността на клуба се прави оценка на 2.5 милиарда, а всеки искащ да се включи в наддаването за него би трябвало да подсигурява инвестиция от най-малко един милиард.

BREAKING | Sir Lewis Hamilton and Serena Williams are committing millions of pounds to one of the bids vying to become the new owners of Chelsea Football Club ⬇
— Sky Sports F1 (@SkySportsF1)
Освен консорциума, в който вземат участие Хамилтън и Уилямс, в битката за собствеността на са още притежателите на Чикаго Къбс – семейство Рикет и акционерът в ЛА Доджърс – Тод Боехли. Самият аукцион се организира от американската банка Райне Груп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР