По един или друг начин, БФС, ЦСКА-София и ЦСКА 1948

...
По един или друг начин, БФС, ЦСКА-София и ЦСКА 1948
Коментари Харесай

Барселона забрави за Христо Стоичков

По един или различен метод, БФС, ЦСКА-София и ЦСКА 1948 честитиха 54-ия рожден ден на футболната легенда Христо Стоичков. В Европа също е нормална процедура футболните клубове да поздравяват своите сегашни и някогашни играчи по този мотив. Такъв беше и казусът с Димитър Бербатов, който неотдавна също празнуваше рожден ден.

Въпреки това, от Барселона не честитиха обществено на Стоичков посредством нито един от профилите си в обществените мрежи, нито посредством формалния си уебсайт. Камата не е просто някогашен футболист на каталунците, а една от клубните митове. Именно по време на интервала си на “Камп Ноу” великият нападател подвигна “Златната топка”. Никой от PR отдела на Барса обаче не се сети за него точно на рождения му ден. Същото важи и за каталунските всекидневници “Мундо Депортиво” и “Спорт”, които са в близки връзки с тима. View this post on Instagram
Благодаря на всички който ме поздравиха за рождения ден. Това е за вас. Gracias a todos por felicitarme en mi cumpleaños, esto es para vosotros.

A post shared by HRISTO STOITCHKOV (@hristo8oficial) on Feb 8, 2020 at 12:05pm PST
Междувременно, от УЕФА и Парма отдадоха дължимото на родното футболно великолепие. Евроцентралата употребява формалните си сметки в обществените мрежи, отдадени на идното Евро 2020, с цел да честити на Стоичков посредством видео компилация на головете му на Евро 1996 против Испания, Румъния и Франция.
Hristo Stoichkov turns 54 today #EURO2020 | @Team_Bulgaria pic.twitter.com/GjOz7R0smO
— UEFA EURO 2020 (@EURO2020) February 8, 2020 От някогашния тим на българина - Парма, също го поздравиха за 54-годишнината му както на италианската си версия в Туитър, по този начин и на британската си. В края на деня самият Стоичков в Инстаграм благодари на всички, отправили му благопожелания за неговия рожден ден.
#CrociatiBirthdays

Many happy returns to Hristo #Stoichkov as he turns 54 today! #CrociatiHistory #ForzaParma pic.twitter.com/Ad7haGaSWp
— Parma Calcio 1913 (@ParmaCalcio_en) February 8, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР