По думите ѝ примирието по Коледа е било опорочено още

...
По думите ѝ примирието по Коледа е било опорочено още
Коментари Харесай

Поптодорова: Примирието в Украйна е прекрасна химера frognews.bg

По думите ѝ примирието по Коледа е било опорочено още с оповестяването си. " Путин работи за личната си публика и не се преценява с празниците. Така е било постоянно. Срути се опитът за богосъобразност на празниците. Обостреното развиване на военните дейности на терен в Украйна не е изненада. Няма никакви признаци за подготвеност от съветска страна за потегляне към мирни договаряния. Европейски Съюз и НАТО би трябвало да подкрепя Украйна във всички вероятни направления - както военна помощ, по този начин и филантропична за бежанците ", разяснява тя.

Според нея се търси едва и уязвимо място, където Русия да регистрира напредък. " Войната ще бъде доста дълга, 2023 година няма да свърши. Примирие ще се реализира на бойното поле в някакъв миг, само че офанзивите против Украйна ще продължат по други линии. Позициите на партиите в Народното събрание са подчинени на ползите на предизборната им акция ", уточни Поптодорова. И добави, че политическата обстановка у нас взема превес над външната политика.

" Третият мандат е жертван, а служебното държавно управление избухна в отменяне на промяна в специфичните служби. Стряскащо беше, че дни преди експлоадиране на войната службите обясняваха, че няма заплаха. Внушението, че третият мандат би трябвало да бъде даден на Демократична България, отпада, по този начин вървим към връчване на " Български напредък ", акцентира тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР